De Inbouwhal

Wie kent het niet, het immense pand van 6000 m2<, langs de A28? Boordevol keukeninbouwapparatuur en keukens. Direct te leveren tegen prijzen die beduidend lager liggen dan de reguliere keuken- en witgoedzaken. Vaak nog lager dan internetwinkels. “Wij kunnen het klantvoordeel zo hoog houden door grootschalige inkoop en door efficiënt inrichten van de showroom.”, aldus inbouwhalmanager Marc Heijmeskamp

MarcHeijmeskamp

Tel daarbij de gedegen vakkennis en expertise van de adviseurs en monteurs en je hebt alle ingrediënten voor deze succesformule. Alle medewerkers komen immers direct of indirect uit de keukenbranche. Of het gaat om het vervangen van oude versleten apparatuur in uw keuken of een compleet nieuwe keuken, bij de inbouwhal ben je aan het juiste adres.

Je kunt hier zo even binnenlopen met je vraag of probleem om vervolgens vaak nog dezelfde dag met of zonder monteur geholpen te worden. Wilt u een complete keuken, een aantal is zelf op voorraad en a la minute leverbaar. De keukenkasten zijn compleet afgemonteerd bij levering en kunnen eenvoudig door de klant zelf worden geplaatst. Dit cash en carry systeem is overigens niet alleen voor de particulier maar ook ideaal voor aannemers en zzp’ers. Je komt aan met je bus of aanhangwagen, zoekt uit wat je nodig hebt en rijdt met apparatuur en/of complete voorgemonteerde keuken weer naar buiten.

www.inbouwhal.nl

De Inbouwhal

De Inbouwhal