De Tijd Notariaat

Op 22 juli 1999 ben ik benoemd tot notaris in de gemeente Almere en per 1 februari 2007 is mijn standplaats, op mijn verzoek, gewijzigd in Amersfoort in verband met de opvolging van Mr R.J.P. van Kessel. Ik woon vanaf mei 1998 in Amersfoort en heb mijn middelbare school ook genoten in Amersfoort. Ik ken Amersfoort dus goed. Een uitdagende en bruisende stad om in te werken en te wonen.  Ik heb gekozen voor de naam "De Tijd' omdat mijn opa een (koren) molen bezat genaamd De Tijd. Bovendien vind ik het een passende naam voor een notariskantoor, omdat het vastleggen van verklaringen van partijen in de tijd tot de dagelijkse werkzaamheden van een notaris behoort.  Maakt u gerust een keer een (vrijblijvende) afspraak met één van mijn medewerkers of mijzelf om uw persoonlijke situatie door te spreken. Wij nemen graag de tijd voor u. Als u bij de tijd wilt blijven dan..... 
​
Ervaar De Tijd! 

Erik Visscher

De Tijd Notariaat

De Tijd Notariaat