Nedcam

Na jarenlange ervaring op het gebied van frezen is in 2005 Nedcam ontstaan vanuit MARIN milling en initieel verder doorontwikkeld als dochteronderneming van MARIN (Maritime Research Institute Netherlands). Inmiddels is Nedcam volledig zelfstandig.

In de Jachtbouw en de composietenindustrie als belangrijkste afzetmarkten heeft Nedcam met EPS-schuim en het modelpasta systeem snel naam gemaakt. Naast de Benelux en Duitsland is stap voor stap ook de oversteek naar de UK gemaakt en voert Nedcam inmiddels in heel Europa en zelfs wereldwijd projecten uit. 

Na een samenwerkingperiode is in 2008 de Nedcam organisatie uitgebreid met de mensen, middelen en mogelijkheden van Koch Houtkonstrukties. Door de uitgebreide ervaring op het gebied van MDF en hout frezen is een compleet aanbod voor onze klanten ontstaan.

Door continu innoveren en marktontwikkeling levert Nedcam haar totaaloplossingen in de architectuur / bouw, de jachtbouw, composietenindustrie, windenergie, automobielmarkt, kunstobjecten en in de interieurbouw.

Nedcam is aangesloten bij de VKCN, www.vkcn.nl (VKCN is de branchevereniging: Vereniging Kunststof Composieten Nederland)

 

Van Cleef & Arpels expositie

 

Nedcam

Nedcam